0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

KONAČNO DOBRE VESTI: ‘Bolingi je počeo samostalno da diše!’

Objavljeno: 22.09.23 u 21:03

Trener Vojvodine Ranko Popović želi da njegova ekipa ponovi igru iz Subotice i veruje da će u tom slučaju upisati pobedu nad Javorom.

Fudbaleri „stare dame“ u subotu dočekuju ekipu Javora u osmom kolu Mocart Bet Super lige Srbije, a Vošin trener se najpre osvrnuo na stanje Džonatana Bolingija.

Hteo bih da obavestim javnost o stanju Džonatana Bolingija. Hvala Bogu, a i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. On se polako budi, još nije potpuno svestan, ali je počeo samostalno da diše. O nekim drugim detaljima ovestiće vas lekari, koji su stručni. Ja im se neizmerno zahvaljujem na svemu, doktorima, kompletnom osoblju, jer nije bilo lako – rekao je Popović i potom dodao:

FOTO: FK Vojvodina

‘Osim Bolingija, sigurno nećemo imati Uroša Nikolića, jer mu se stanje kolena pogoršalo. Zdravlje svakog igrača je prioritet i nijedan igrač neće igrati ni bolestan, pod temperaturom, a kamoli povređen. Guram takođe nije tu, ne znam do kada će biti van terena. On je povredio aduktor, bio je plan da ide na operaciju, ali smo se dogovorili sa lekarima da probamo nekim drugim načinom. On izuzetno trenira i pored te povrede, ne znam do kada neće biti tu, ali nećemo moći da računamo još neko vreme. Računamo sutra na Vukanovića i Kembela, koji žele da budu sa ekipom jer je to preduslov. Kembel je fizički spremniji, ali Aleksa ima veliko iskustvo i nosi karakter iz velikog kluba što je nama potrebno. Ne znam koliko će moći da igraju, zavisi od razvoja situacije na terenu.’ – zaključio je trener ‘Stare dame’.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter