1
Odbojka

FOTO. Starsport

GVIDETI OPTIMISTIČAN: ‘Okrećemo sledećoj utakmici, sve je otvoreno!’

Objavljeno: 22.09.23 u 12:35

‘Želimo da pobedimo na sledeće dve utakmice.’

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Đovani Gvideti je izneo svoje utiske nakon poraza od Dominikanske Republike  u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.

– Igrali su dobro tokom celog toka utakmice, bile su odlične na prijemu, a u napadu su stalno nalazile rešenja. Što se tiče naše reprezentacije, mnogo smo se mučili u napadu, ali za to velike zasluge idu reprezentaciji Dominikanske Republike – istakao je.

Naveo je da je sve i dalje u njihovim rukama.

– Sada se okrećemo sledećoj utakmici. Sve je otvoreno, sve je i dalje u našim rukama. Želimo da pobedimo na sledeće dve utakmice. Naredni meč je protiv Holandije i moramo da se pripremimo za taj duel što je pre moguće – poručio je Gvideti.

Podsetimo, naše odbojkašice su doživele prvi poraz u kvalifikacijama 3:1 od Dominikanske Republike, ali su još uvek na vodećoj poziciji u grupi sa 12 bodova isto koliko i današnje protivnice. Naredni susret Srbija igra protiv Holadnija sutra i Kine prekosutra. Plasman u Pariz naredne godine obezdeiće prve dve selekcije.

0
0

1 Komentara

  1. Okreni se i odlazi, vidljivo si unazadio igru naših odbojkašica. Naravno, onaj koji te je doveo je glavni krivac

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter