0
Fudbal

FOTO: Starsport

GROF O UČEŠĆU ZVEZDE U LŠ: ‘Može da se bori za treće mesto, ali će i to da bude teško!’

Objavljeno: 22.09.23 u 17:10

‘Nikada nisam video a je Zvezda toliko nadigrana od jednog tima.’

Nekadašnji šef stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana, Miodrag Grof Božović je u intervjuu za MaxBet Sport pričao o stanju u srpskom fudbalu. Takođe, dotakao se i učešća njegovo bivšeg kluba u Ligi šampiona i naveo da Zvezda nije hrabro igrala u  Mančesteru.

-Pre početak grupne faze bilo je jasno da Zvezda može da se bori za treće mesto. Uz neka nenormalna pojačanj da bude i druga. Može da se bori za treće mesto, ali će i to da bude teško. Ne mislim da su hrabro igrali u Mančesteru, jer su se branili čitavu utakmicu. Borili su se igrači, to stoji, dali svoj maksimum, ali nisam zadovoljan – govorio je on.

Istakao je da mu je žao što ‘crveno-beli’ nisu izdržali pritisak u drugom poluvremenu.

-Nikada nisam video a je Zvezda toliko nadigrana od jednog tima. Ipak, protiv sebe je imala najbolju ekipu na svetu. Nije stvar je u tome koliko je golova dao Siti. Žao mi je što Zvezda početkom drugog poluvremena nije izdržala pritisak. Primila je gol iz svlačionice, što kažemo mi treneri. Nadam se da može do trećg mesta, Jang Bojs je protivnik po meri i potrebno je malo sreće – poručio je Grof Božović.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde su u prvom kolu Lige šampiona poraženi od Mančester sitija rezultatom 3:1. Izabranici Baraka Bahara su imali prednost od 1:0 na poluvremenu, ali su u drugom delu posustali i nisu izdržali konstantne nalete ‘građana’.

 

16
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter