0
Košarka

FOTO: STARSPORT

FEDERER PORUČIO: ‘Proživljavamo neke sjajne momente u tenisu, Novak je ponovo ispisao istoriju!’

Objavljeno: 22.09.23 u 18:35

‘Tenisu trenutno ide dobro.’

Nekadašnji najbolji teniser na svetu, Rodžer Federer je pričao za Eurosport o smeni generacije i istakao da tenis ide u dobrom pravcu.

-Tenisu trenutno ide dobro. Pogledajte Koko Gof i šta je uradila na US Openu. To je bilo veoma specijalno i jedinstveno. Ona je neverovatna – započeo je.

Novak Đoković je osvajanjem US Opena došao do svog rekordnog 24. grend-slema, a Federer je poručio da je srpski teniser ponovo ispisao istoriju.

-Sa muške strane, proživljavamo neke sjajne momente. Novak je ponovo ispisao istoriju, Alkaras osvojio Vimbldon, Medvedev igrao sjajno u Njujorku. Postoji dosta mladih igrača koji tek dolaze, protiv kojih ja uopšte nisam igrao, Rune, Siner, Alkaras. Nažalost, nisam mogao da igram protiv svih njih. Njihova budućnost je svetla. Igra će nastaviti da se razvija i dobra stvar je da uživam gledajući je i prateći rezultate – naveo je Švajcarac.

Potom je otkrio kako provodi penzionerske dane.

-Mislio sam da kada prestanem da igram neću imati šta da radim. Nije tako. I dalje sam veoma zauzet sa svim svojim partnerima, takođe putujem puno sa fondacijom. Bio sam u Africi po prvu put, u Lesotu sa porodicom“, istakao je Federer kojem je cilj da što više dece u tom području ide u školu. Posvećen sam dizajniranju patika, odeće i teniskih reketa. U potpunosti sam uključen i veoma srećan kada postoji neki novi projekat za mene – zaključio je Federer.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter