0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DOBRAŠINOVIĆ PRED GOSTOVANJE U LUČANIMA: ‘Ne osećam euforiju, igramo dobro i imamo rezultate!’

Objavljeno: 22.09.23 u 15:30

‘Nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba.’

Fudbaleri Novog Pazara gostuju ekipi Mladosti iz Lučana u okviru osmog kola Mozzart Bet Superlige Srbije od 19 časova. Trener  Pazaraca, Siniša Dobrašinović rekao je pred ovaj susret igraju dobro i da ima navijači veruju.

-Kad nema pritiska, sam ga stvorim jer želim da sve izgleda kako treba. Euforiju ne osećam. Kod navijača je to normalno. Čini mi se da igramo dobro i imamo rezultate. Imamo fudbalere u koje navijači veruju, a ja mislim da mogu da nam pomognu da ispunimo ciljeve – istakao je.

Potom se osvrnuo na protivnika.

-Lučanci imaju iskusne i kvalitetne igrače. Znaju da igraju na rezultat. Bez obzira da li igramo kući ili na strani, želimo da nametnemo naš ritam. Ako ne uspemo, onda se adaptiramo. Mislim da dosta zavisi od našeg pristupa, za koji ne sumnjam da će da bude dobar. Nadam se pozitivnom rezultatu – poručio je Siniša.

Govorio je o Sumi.

-Čini mi se da će i Suma brzo na teren. Pravi je profesionalac. Jedva čekam da bude na 100 odsto, kako bi pokazao šta stvarno može. A može mnogo – jasan je on.

Kao najnovije pojačanje u Novi Pazar stigao je Marko Šćepović, a on je kazao da im dosta donosi u napadu.

-Šćepović nam dosta donosi napadu. Imao sam i pre njegovog dolaska kvalitet u timu, ali sa Markom je to ekstrakvalitet. Može da asistira i da postigne gol. Bio nam je potreban – zaključio je Dobrašinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter