0
Dejvis kup

FOTO: TSS

DEJVIS KUP OBJAVIO RASPORED: Evo kada će Novak Đoković i ekipa napasti Britance u pohodu na Salataru! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.23 u 19:11

Čeka ih pakleno težak zadatak

Međunarodna teniska federacija (ITF) nedavno je objavila raspored Dejvis kupa za 2023. godinu, a srpski teniseri će se suočiti sa Velikom Britanijom u četvrtfinalu ovog prestižnog takmičenja. Dejvis kup će se održati u španskom gradu Malaga od 21. do 29. novembra.

Prema rasporedu, prvi dan turnira rezervisan je za duel aktuelnih šampiona, kanadske selekcije. Kanada će se boriti za prolaz dalje protiv Finske u ponedeljak, dok je za utorak zakazan meč između selekcija Češke i Australije.

Sreda, 23. novembar, donosi nam duel između Italije i Holandije, a dan nakon toga, u četvrtak, 24. novembra, srpski teniseri će stupiti na teren kako bi se suprotstavili Velikoj Britaniji.

Polufinala Dejvis kupa planirana su za petak i subotu, što znači da će finalisti imati značajno manje vremena za oporavak pre nego što se sastanu u finalu, koje je zakazano za nedelju, 29. novembra.

Dejvis kup je jedno od najprestižnijih teniskih takmičenja na svetu i okuplja najbolje tenisere iz različitih zemalja kako bi se takmičili za čast svoje nacije. Srbija, koja ima bogatu istoriju uspeha u ovom takmičenju, nadamo se da će ostvariti uspeh i na ovogodišnjem turniru u Malagi. Teniski navijači širom Srbije s nestrpljenjem iščekuju ove teniske okršaje i podržaće svoj tim u borbi za titulu Dejvis kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter