3
Evrokupovi

FOTO: Twitter/Screenshot

DA LI ĆE UEFA REAGOVATI NA OVO?: Navijači Vest Hema žestoko provocirali srpski tim! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.23 u 12:15

Englezi pokazali svoje pravo lice.

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole sinoć su započeli svoju evropsku odiseju protiv Vest Hema u okviru prvog kola Lige Evrope. Ekipa Dejvida Mojesa je porazila srspkog predstavnika rezultatom 3:1, ali su izabranici Žarka Lazetića pokazali da nisu došli da podignu belu zastavicu, jer su u jednom trenutku imali prednost od 1:0.

Ponovo je fudbal bačen u drugi plan, pošto navijači engleskog kluba imali sramotan ispad. Naime, jedan od najvatrenijih pristlaica ‘čekićara’ na stadion je poneo zastavu Albanije i tako provocirao klub iz Srbije. Sada se postavlja pitanje da li će UEFA reagovati na ovo, kao što je sanckionisala Rumuniju zbog transparenta ‘Kosovo je Srbije’ ili ipak pravila ne važe isto za sve?

0
2

3 Komentara

  1. A otkad je pa to TšK srpski tim?
    Orban ih mutirao u tim,madjarskim parama napravili onaj lavor koji vole da nazivaju stadionom,i opet Orban urgirao i sredio da igraju na njemu protivno svim pravilima UEFE..
    TšK skaradni mutant projekat ponovnog pokušaja ugarizacije Srbije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter