0
Košarka

FOTO: ABA liga

‘CRNO-BELI’ OTPUTOVALI U ATINU NA ZAVŠNI DEO PRIPREMA: ‘Žoc’ nije mogao da računa na jednog igrača!

Objavljeno: 22.09.23 u 15:50

Očekuju ih ozbiljniji izazovi.

Košarkaši Partizana su se uputili u grčku prestonicu Atinu kako bi odradili poslednji i najteži deo priprema pred start nove sezone.  Željko Obradović moći če da računa na skoro sve igrača sem Mateuš Ponitke koji se povredio u susretu sa Fuenlabradom 13. septembra.

Crno-beli’ će u Grčkoj igrati kup u čast Pavlosa Janakopulosa, a pored sprskog predstavnika učestvovaće još i Panatinaikos, Anadolu Efes Bajern Minhen. Ovo je peti put da se održava turnir, a termini su 23. i 24. septembrar u čuvenoj ‘OAKA Areni’. Ovo je Partizanu drugi put da učestvuju na ovom smotri nakon dve godine.

Podsetimo, tim Željka Obradovića u novu sezonu ulazi kao branilac titule u AdmiralBet ABA ligi, ali će sigurno pokušati da odu korak ili dva dalje u Evroligi, pošto su prošle godine stigli do Top 8 faze. U prvom kolu regionalnog takmičenja dočekuju  Mornar  02. oktrobra, dok u Evroligi gostuju Makabiju tri dana kasnije.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter