1
Fudbal

Miodrag Božović Grof (FOTO: STARSPORT)

BOŽOVIĆ PORUČIO: ‘Potreban je rad na duže staze, planiranje, TSC se kreće u najboljem pravcu!’

Objavljeno: 22.09.23 u 17:35

‘Mora da se napravi kontinuitet, sačuva ekipa, napravi dodatna selekcija.’

Bivši strateg ‘crveno-belih’ Miodrag Grof Božović je za MaxBet Sport pričao o učešću Zvezde Ligi šampiona, problemu u srpskom fudbalu, ali se dotakao i TSC-a Čukaričkog. On je naveo da su mu se izabranici Žarka Lazetića najviše dopali o da su zaslužili više.

– Klub iz Bačke Topole mi se najviše dopao što se tiče kvaliteta igre. Bilo je tu još situacija gde su mogli da postignu drugi pogodak. Primili su dva gola iz prekida, potpuna dekoncentracija. TSC je najjeftinije izgubio. Zaslužio je više. Nadam se da može da bude treći, ali nisam optimista. Treba igrati na tri koloseka, Superliga, Kup i Liga Evrope, pitanje je koliko imaju igrača da sve to izdrže – istakao je on.

Poručio je da Ferencvaroš ne pripada evropskom fudbalu.

– Meni se čini da je Čukarički igrao sa mnogo više poštovanja nego što je trebalo. Ferencvaroš ne pripada kremu evropskog fudbala, morali su fudbaleri sa Banovog brda da budu mnogo hrabriji. Lako je sada davati mišljenje, najteže je raditi. Svako svakog može da pobedi, to važi u svakom kolektivnom sportu. Nažalost, nisam optimista da može do drugog mesta – jasan je Grof.

Na kraju je govorio kako da se prevaziđu ovi problemi.

– Potreban je rad na duže staze, planiranje. TSC se kreće u najboljem pravcu, ali mora da se napravi kontinuitet, sačuva ekipa, napravi dodatna selekcija. Vrlo je teško u našim uslovima zadržati najkvalitetniju ekipu nekoliko godina. akmičite se sa ljudima koji planski rade, imaju selekciju, ne može ništa preko noći da se uradi. Zvezda pokušava da radi dopunsku selekciju, ali to treba izdržati. Vidi se da Žarko Lazetić radi duže u TSC-u, vidi se ruka trenera – zaključio je Miodrag Božović.

1
0

1 Komentara

  1. Svaka čast Grofu Božoviću ali u debeloj je zabludi.TšK je samo mašina za pranje novca i jedan mutant koji uništava srpski fudbal.Omladinska škola nula,samo otimaju tudji decu i to parama sumnjivog porekla.Nabedjeni trenerčić kome je sujeta glavna odlika..
    Uuuu gulaš-paprikaš mutant!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter