0
Atletika

BUDAPEST, HUNGARY - AUGUST 27: Angelina Topic of Serbia in action during the Women's High Jump Final on Day 9 of the World Athletics Championships Budapest 23 at National Athletics Center on August 27 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT)

ANGELINA TOPIĆ NOMINOVANA ZA PRESTIŽNU NAGRADU: Srpkinja u konkurenciji za najbolju mladu atletičarku Evrope!

Objavljeno: 22.09.23 u 10:54

Sve ovo je zaslužila.

Druga sezona u seniorskoj karijeri mlade srpske altetičarke Angeline Topić, mogla bi biti krunisana značajnom nagradom od Evropske atletske federacije. On je nominovana za prestižnu titulu najbolje mlade atletičarke Starog kontinenta za 2023. godinu.

Angelina je tokom avgusta osvojila evropsko zlato u konkurenciji juniora u Jerusalimu, a nedavno je ostvarila i zapažen rezultat, osvojivši treće mesto u Dijamantskoj ligi.

Pored svega toga, ove sezone je najbolja među takmičarkama do 20 godina, s rekordom od 1.97 metara. Treba napomenuti da je na Svetskom prvenstvu za seniore u Budimpešti zauzela sedmo mesto, a na EP u dvorani u Istanbulu je zauzela 4. poziciju.

Svi koji žele da podrže Angelinu Topić u osvajanju ovog prestižnog priznanja mogu dati svoj glas lajkovanjem na Instagram postu, kao i na Fejsbuk profilu Evropske atletske federacije ili retvitovanjem na Tviteru.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter