0
Košarka

Vladimir Stimac Sport, Kosarka, Basketball Serbian national team, Reprezentacija, Beograd Srbija, Srbija - Turkey Turska Belgrade, Serbia 17.8.2014. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) © 2014 Pedja Milosavljevic / +318 64 1260 959 / thepedja@gmail.com

VLADIMIR ŠTIMAC SA SINOM POSETIO BORIŠU: „Želeo sam da moj Vukan upozna i vidi heroja!“ (FOTO)

Objavljeno: 21.09.23 u 16:54

„Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju.“

Povreda Boriše Simanića na Svetskom prvenstvu u košarci, potresla je čitavu Srbiju. Srpski košarkaš je nakon nezgodnog udarca na meču sa Južnim Sudanom i spleta nesrećnih okolnosti nažalost ostao bez bubrega.

U više navrata, navijači su mu posvećivali pobede i molili su se za njega, a jedan od onih koji je bio glasan u tome šta to Srbija treba da uradi za Simanića, bio je Vladimir Štimac. Srpski centar je danas zajedno sa sinom Vukanom i posetio Borišu, a kasnije je poslao posebnu poruku na društvenim mrežama, uz fotografiju sa srpskim košarkašem.

Danas smo Vukan i ja bili kod Bokija da ga posetimo i poželimo mu svu sreću u oporavku. Boriša je oličenje patriotizma i primer mnogima pa i meni. Želeo sam da Vukan upozna i vidi heroja koji je ostavio deo sebe na terenu za Srbiju i svoj narod da bi ga učinio srećnim i ponosnim. Vukan je Borišinim primerom sigurno naučio kako se bori za svoj narod i zemlju! Ja želim da moje dete uči i gaji to od malih nogu, kako kažu “gvožđe se kuje dok je vruće”. Opet ponavljam i nadam se da će Savez i država znati to da cene. Borišu ne smemo da zaboravimo nikada – napisao je Štimac na društvenoj mreži „X“.

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter