0
Evrokupovi

Luka Ilic (C) celebrates after scoring a goal with team mates Stefan Vukic, Nemanja Stojic, Arandjel Stojkovic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Vojvodina at stadium TSC Arena on May 28, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TSC ZVEZDINIM KORACIMA: Poveli, pa primili tri gola! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.23 u 22:58

Jasno je ko nosi ulogu favorita, ali prilično solidna partija naše ekipe za sada.

Večeras se u Londonu sastale ekipe Vest Hema i TSC-a u okviru prvog kola Lige Evrope. Timovi su izašli u sledećim sastavima:

Vest Hem: Fabijanski – Kerer, Mavropanos, Ogbona, Kresvel – Fornals, Vard-Praus, Paketa – Kudus, Benrahma, Ings.

TSC: Simić – Cvetković, Anotnić, Đoršević, Petrović – Radin, Đakovac, Stojić, Kuveljić – Stanić, Jovanović.

Od prvog minuta celokupnu inicijativu imao je Vest Hem. U nekoliko navrata ugrožavali su golamana Simića, ali je on uspešno reagovao, ali treba napomenuti i da je odbrana uspevala dobro da reaguje.

FOTO: West Ham

Jedinu priliku u prvih pola sata igre za TSC imao je Jovanović, kada je ne preterano opasno šutirao sa desnog boka.

Najbolju priliku TSC je imao u finišu prvog poluvremena, kada je Stojić gađao glavom nakon prekida, a lopta je okrznula prečku.

Start drugogo poluvremena ponovo je obeležio pritisak domaćina, ali odlična odbrana TSC-a nije se dala pokolebati. Štoper Vest HemaOgbona izgubio je loptu kao poslednji igrač odbrane od strane Petra Stanića, ovaj je izašao sam na golmana domaćih i sjajnim udarcem ga matirao.

Uspeo je Vest Hem da poravna autogolom Petrovića. Nije bilo ni bitno što je autogol u pitanju, jer da nije on, pogodak bi postigao Kudus. Igrao se 66. minut utakmice.

Od tog trenutka kao da je ušla voda u uši fudbalerima iz Bačke Topole. Uspeo je Vest Hem da preokrene, golovima Kudusa i Součeka, te tako očekivano odnese pobedu sa ove utakmice.

VEST HEM – ČUKARIČKI 3:1

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter