1
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

RAŽNATOVIĆ O RASKOLU SA PARTIZANOM: ‘Šta god da kažem, boleće ih više od svega!’

Objavljeno: 21.09.23 u 09:50

‘Za sve je kriva uprava.’

Čuveni košarkaški agent, Miško Ražnatović je u intervju za grčke medije govorio o raskidu saranje Dejana Radonjića  i Panatinaikosa, ali se dotakao i raskola između Partizana i njega.

– Sve je to deo posla. Daću vam primer jer ste odavde i poznajete Atinu. Kada je Spanulis otišao u Olimpijakos, rekli su mi da je granica za mene Hilton i da ne idem više. I nisam išao više pet godina. Rekli su mi da poznaju moje lice i da je opasno. Drugi agenti se ne bave ovim – istakao je.

Ne želi previše da priča o njima.

-U Srbiji ako dovedete stranca, a on igra loše, samo kažu da je bio loš igrač. Ali ako ga zastupam, kažu „A, kriv je Miško, doveo nam je lošeg igrača“. To je verovatno deo mog uspeha i moram da živim sa tim. O Partizanu ne želim previše da pričam, jer šta god da kažem, boleće ih više od svega – naveo je on.

Dodao je da je najveći krivac Zoran Savić.

-Za sve je kriva uprava. Posebno Zoran Savić. Intervju predsednika, sa kojim sam u veoma dobrim odnosima, dat pre nedelju dana – jedino je tačno da se zovem Miško Ražnatović – rekao je Miško.

Kazao je da su ‘crno-beli’ imali istoriju i pre ove uprave.

-Sve ostalo je pogrešno i pogrešno je jer je dobio pogrešnu informaciju. Nemam problem sa tim. Ono što daje gorčinu je to što je ovaj tim imao istoriju i pre ove administracije – kazao je.

Poručio je da nijedan agent nije uradio ni 10% onoga kao što je on.

-Svi agenti na svetu zajedno nisu uradili 10% onoga što sam ja uradio. Peković je želeo u Hemofarm, konačno je otišao tamo. Dobili su i veliki otkup. Lovernj i Vesterman – nikada nisu čuli za njih. Odveo sam ih tamo. Ogroman je broj igrača Crvene zvezde koji su tamo otišli. Vitkovac, Ostojić, Bogdanović – jasan je.

Ranije su ga mrzeli navijači Crvene zvezde.

-A onda sam živeo suprotno, svi navijači Crvene zvezde su me mrzeli jer sam tamo vodio igrače. Uradio sam to jer je bilo dobro za njih. Vujošević je bio tu, igrači su se razvijali i igrali u Evroligi. Čak i da je tačno sve što pričaju o Madaru, što nije tačno, upravo je suprotno, Ne bi trebalo da reaguju ovako, jer to nije ni 10% onoga što sam ja uradio za njih u prošlosti – istakao je.

Potom ih je podsetio na neke bitne momente.

-Takođe, pre nekoliko godina, kada je došla nova uprava i novi predsednik, imali su Trinkijerija za trenera i bili su u tragičnoj situaciji, jer su imali novca, ali nisu mogli da nađu igrače tokom sezone. Trudio sam se i sredinom sezone doveo Renfroa, Jaramaza, Jankovića i Zagorca. Četiri igrača pod ugovorom sa ACB-om. Našao sam način da sva četvorica izađu iz ugovora i dođu u Partizan kako bi počela nova era. Nažalost, očigledno imaju kratko pamćenje – zaključio je Ražnotović.

Podsetimo, raskid saranje između Miška Ražnatovića Partizana došlo je zbog transfera Madara Fenerbahče.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
9

1 Komentara

  1. Silibajzeru jedan, procitali su te CB i tvoju dvolicnost, zato su te sada otkovali, idi vezi se sa ostalima ako te prihvate kao komsinica, mnogo si zla naneo PARTIZANU odvracajuci najbolje kosarkase kako nebi dosli kod njih, prestani sa svojim komentarima vezanim za CB..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter