2
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE U SVOM STILU: ‘Mi smo prva zemlja koja je pobedila VAR!’ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.23 u 10:15

‘Sledeća utakmica protiv Jang bojsa bi trebalo da pokaže dokle je tim stigao.’

Sada već čuveni fudbalski analitičar, poznat po svojim urnebesnim izjavama, Rade Bogdanović govorio je o susretu između Crvene zvezde Mančester sitija. On je naveo da je uživao i da su ‘crveno-beli’ ostavili odličan utisak i pored slabih očekivanja.

– Utakmica je bila izuzetno dobra. Uživao sam, jer je Zvezda pokazala želju i htenje da ostavi utisak protiv jednog kluba koji je “krem de la krem”, sa sjajnim pojedincima i trenerom. Naša očekivanja nisu bila velika, ali je Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno – započeo je.

Istakao je da je Glazer bio najbolji pojedinac u redovima srpskog šampiona.

– Bez obzira što smo postigli gol iz sjajne kontre, treba biti realan, golman nam je bio najbolji, a kada je tako, onda je to parkiran autobus ispred šesnaesterca. Jako je teško trčati za loptom, ne možete biti sve vreme maksimalno koncentrisani, a uostalom to je Mančester siti – naveo je Rade.

Dotakao se i finansijske razlike između ova dva tima.

– Crvena zvezda ima najskuplji tim u svojoj istoriji kad su u pitanju primanja igrača i obeštećenja, i to treba da napomenemo. Ali, takvo je tržište. Tamo imate kombinaciju englesko-arapskog kapitala – poručio je.

Osvrnuo se na situaciju oko vodeće gola tima iz Ljutice Bogdana, koji je postigao Osman Bukari.

– Mi ćemo biti prva zemlja koja je pobedila VAR. Imate pet ljudi, deset očiju i neće da vide. To je ono što iritira – jasan je on.

Na kraju je pričao o narednom susretu ‘crveno-belih’ protiv Jang Bojsa.

– I pogledate ono sinoć – neuporedivo. Sledeća utakmica protiv Jang bojsa bi trebalo da pokaže dokle je tim stigao. Utakmicu kao sinoć Zvezda igra jednom ili nijednom u toku godine. Naši klubovi imaju problem, jer nemaju jakih utakmica. Nikad više para nije bilo, ponekad kažem da mi je žao što ne igram sada. Ovde ozbiljni ćutuci uzimaju velike pare. Fudbalski ćutuci. Nikad više para nije bilo, ova država nikad nije davala više novca nego sad. Ja vam kažem, pa Zvezda ima najskuplji tim, Partizan da ne pričam – zaključio je Bogdanović za K1.

6
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter