0
ATP

Miomir Kecmanovic of Serbia react during the match between Laslo Djere of Serbia and Viktor Durasovic of Norway during the 2023 Davis Cup Qualifier match between Norway and Serbia at Oslo Tennisarena, on February 03, 2023 in Oslo, Norway. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KECMANOVIĆ I LAJOVIĆ USPEŠNO STARTOVALI: Srpski teniseri prošli u drugo kolo turnira u Čengduu!

Objavljeno: 21.09.23 u 15:15

Odlični su bili naši momci.

Srpski teniser Miomir Kecmanović započeo je svoj nastup na ATP turniru u Čengduu pobedom u prvom kolu. Kecmanović je sa ubedljivih 6:2, 6:3 savladao Benjamina Loka, čime je obezbedio svoje mesto u drugom kolu.

Meč je trajao jedan sat i 29 minuta, a Kecmanović, nije imao problema da se nosi sa Lokom, koji se nalazi na 346. mestu ATP liste, dok je srpski teniser trenutno 47. U prvom setu, Srbin je briljirao, ostvarivši dva brejka i rezultatom 6:2 stigao do vođstva. U drugom setu, imao je inicijativu sa početnih 3:0, ali je Lok uspeo da izjednači na 3:3. Ipak, Kecmanović se brzo vratio u igru, osvojivši tri uzastopna gema i zasluženo trijumfovao.

U narednom kolu, Kecmanović će se suočiti sa francuskim teniserom Korentinom Muteom, koji je takođe ubedljivo pobedio domaćeg tenisera Taoa Mua sa 6:2, 6:2.

Pored Kecmanovića, još jedan srpski teniser, Dušan Lajović, prošao je u drugo kolo turnira u Čengduu. Lajović je savladao Belgijanca Zizua Bergsa rezultatom 6:4, 1:6, 6:3 i u narednom kolu će se sastati sa Australijancem Džordanom Tompsonom, koji je bio bolji od sunarodnika Maksa Parsela sa 6:2, 7:6 (10:8).

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter