2
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ISTORISJKI DAN ZA SRPSKE KLUBOVE, A POLA DRŽAVE NEĆE MOĆI DA PRATI: Čuka i TSC kreću svoje evropske bajke!

Objavljeno: 21.09.23 u 11:15

Sramotna odluka javnog servisa.

Danas je istorijski dan za Čukarički TSC pošto započinju svoju evropsku odiseju. Topolčani će u okviru prvog kola Lige Evrope  naspram sebe imati Vest Hem, engleskog velikana. Ovo je za klub sa severa Srbije neverovatan trenutak pošto su debitanti u ovom takmičenju.

Vicešampion Srbije nije uspeo da obezdedi Ligu šampiona, pošto je Braga pokazala da je za klasu ispred izabranika Žarka Lazetiča, pa će morati da se zadovolje nižim rangom evropskog fudbala. Ovaj duel u Londou kreće do 21 čas na kanalu Arena Sport Premium 1.

FOTO: Starsport

Sa druge strani, tim sa Banovog brda nije uspeo da se kvalifikuje u Ligu Evrope, pošto je od njih bio jači Olimpijakos. Čuka će u prvom kolu Lige Konferencije odmeriti snage sa Ferencvarošom Mađarskoj,a susret će početi od 19:45 na Areni Sport 1 Premium1.

FOTO: Starsport

Međutim, ono što će razočarati polovinu građana Srbije je to da RTS nije otkupio prava prenose ovih takmičenja i nisu u programskoj šemi.

1
4

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter