0
Evrokupovi

Simone Inzagi (FOTO: Twitter/ Inter)

INZAGI DAO BIZARNU IZJAVU: ‘Ova grupa je najjača ove sezone, do kraja može svašta da bude!’

Objavljeno: 21.09.23 u 14:35

‘Ne znam ko je mogao da kaže da smo mi favoriti.’

Fudbaleri Intera su sinoć remizirali na gostovanju u San Sebastijanu sa Real Sosijedadom u okviru prvog kola Lige šampiona.  Tokom čitavog susreta bilo je 1:0 za domaćina, da bi Lautaro Martinez u finišu meča doneo bod ‘neroazurima’. Trener italijanskog giganta, Simone Inzagi izneo je utiske o ovoj utakmici.

 -Slažem se da nismo bili pravi, dobro smo izdržali utakmicu u određenom periodu protiv jako dobrog tima. Znali smo to, bili smo spremni, ali nismo imali uobičajen pristup, primili smo gol, onda smo imali sreće u još par situacija. Zahvaljujući našem golmanu Janu Zomeru u nekim situacijama nismo primili drugi gol. Imao sam osećaj da smo čak mogli i da pobedimo na kraju, ali to bi verovatno bilo previše – istakao je on.

Dodao je da nema lakih utakmica u Evropi.

– Svi igrači Intera morali su da budu bolji, uključujući i mene. Moramo da čestitamo rivalu, Real Sosijedad je bio odličan protivnik. Imali smo težak period, ali smo videli da danas nema lake utakmice u Evropi – nastavio je nekadašnji fudbaler Lacija.

Potom je naveo da je njihova grupa najjača.

 -Ne znam ko je mogao da kaže da smo mi favoriti, ali ova grupa je veoma jaka, usuđujem se da kažem i najjača ove sezone. Real Sosijedad je odličan tim, Salcburg godinama igra Evropu, znamo da imaju mlad dobar tim, Benfiku svi znamo, svake su godine kvalitetni. Do kraja grupne faze je sve moguće – poručio je Inzagi.

Podsetimo, osim Intera Real Sosijedada u ovoj grupi su još i Benfika Salzburg, a duel ova dva tima završen je rezultatom 2:0 za Austrijance.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter