4
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

FSS DONEO RADIKALNE PROMENE: Žalbe ‘večitih’ i Nišlija urodile plodom! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.23 u 11:53

Ipak posustali.

Fudbalski savez Srbije je kako prenosi Sportski Žurnal doneo odluku da smeni predsednika sudijske komisije, Dejana Filipovića. Umesto njega bi trebao da dođe nekadašnji arbitar i član ovg tela, Dejan Santrač, koji je u zimu 2022. godine podržao Filipovića, ali je ubrzo nakon toga izašao iz komisije.

FOTO: Starsport

 

FOTO: Starsport

Podsetimo, Crvena zvezda, Partizan Radnički Niš su poslali žalbe prvom čoveku FSS-a Draganu Džajiću gde su predstavili problem oko suđenja. Poznato je da su ‘crno-beli’ bili još u prvom kolu MozzartBet Superlige Srbije besni na sudiju Milana Mitaća, koji ih je navodno oštetio protiv TSC-a.

Šampion Srbije je imao zamerke na suđenje protiv Čukaričkog, dok su čelnici Radničkog već duži period unazad nezadovoljni deljenjem pravde na njohovim susretima. Naime, protiv tima sa Čaira je u prošloj takmičarskoj godini dosuđeno čak 13 penala, a posebne zamerke imali su na suđenje protiv Inđije Nišu.

28
11

4 Komentara

  1. Kralj je kažnjen 6 meseci van fudbala zbog svojih izjava o suđenju i Filipoviću. Kada dr. Alfa don Terza to isto uradi i javno traži smenu Filipovića, Fss u roku od 48 sati smeni Filipovića. To dovoljno govori da savez vodi svemoguća usna i dr. Alfa.

    7
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter