0
Košarka

FOTO: HOTSPORT

BLAŽA PONOVO DOMINIRA: Nova pesma posvećena košarkašima Srbije – „Svi za jednog, jedan za svi!“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.23 u 16:25

Zaista su sve ovo zaslužili.

Uspeh košarkaške reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u košarci, nije samo inspirisao mlade košarkaše, već i muzičare. Čuveni srpski izvođač Igor Blažić, poznatiji kao Prljavi inspektor Blaža, zajedno sa svojim bendom Kljunovi, posvetio je novu pesmu srpskoj košarci.

Ovog puta, u centru pažnje je timski duh i čuvena rečenica Svetislava Pešića „Svi za jednog, jedan za svi“, kako se ova pesma i zove.

– Nikada ne predaj se. Kada nemaš sreće i kad ništa neće, SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVI. Dobro ili loše je, svi za jednog jedan za sve, zajedno do pobede, svi za jednog, jedan za sve – samo su neki od stihova ove pesme.

Nikako ne treba da zaboravimo i starije pesme Prljavog inspektora Blaže, koje su obeležile neko drugo vreme i neke starije, istorijske uspehe srpske reprezentacije i njenih članova.

Jedna od tih jeste svakako i „S*ks, droga, Bodiroga“, posvećena jednom od najboljih košarkaša koji nije zaigrao u NBA ligiDejanu Bodirogi.

Snimao je Blaža i pesme o fudbalu, niko ne zaboravlja „Ale, ale“, ali i pesmu posvećenu Duletu Saviću.

Blaža je već otpevao čuvenu pesmu ‘Ale, ale’, davne 1998. godine, kojom je ispratio selekciju Jugoslavije na Mundijal u Francuskoj, a potom je 2010. godine napravio još jedan takav hit, za mlađe navijače Orlova.

– Ovo mi je treće Svetsko prvenstvo. Posle pesme „Ale, ale“ iz 1998. godine kada su igrali Piksi, Dejo, Mijat i drugi i verzije iz 2010. godine u Južnoj Africi, kada su igrali Vidić, Stanković, Pantelić, ovo je treći put da sa Kljunovima pravim neku vrstu podstreka za naše fudbalere. Napravili smo dve verzuije spota, tako da će uživati i staro i mlado, rekao je Inspektor Blaža tada.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter