1
Košarka

FOTO: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovi

STUDENTIMA PRVI TROFEJ U SEZONI: Partizan se raspao u finišu, trojka Kapuste prelomila meč! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.23 u 22:58

Odličan turnir za SC Derbi!

SC Derbi osvojio je prvi trofej u sezoni, jer su bili nakon velikog preokreta savladali šampiona regiona, Partizan, rezultatom 81:83.

Meč je prošao u smeni prednosti, jer je SC Derbi imao čak 11 poena u finišu provg poluvremena, ali su se Beograđani vratili, pa čak i sami otišli na dvocifrenu razliku, ali neobjašnjiv pad u zavšrnici je rezultirao preokretom domaće ekipe.

Prelomni momenat se desio na pola minuta do kraja, kada su crno-beli iz lošeg napada propustili realizaciju, da bi Borna Kapusta potom pogodio neverovatnu trojku, a iz tajmauta došlo je do dodavanja za Kaminskog, koji je ostao neprecizan i tako ostavio Partizan bez produžetaka.

 

5
0

1 Komentara

  1. Osim mozda Dozier, sva ostala “ pojacanja“ su vec sad vidljiv promašaj. Kaminski je los u napadu, ocajan u odbrani, nikakav u skoku. Toliko su cekali da dovedu centra i onda doveli ragu

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter