1
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

ŠĆEPOVIĆ PREDSTAVLJEN U PAZARU: Bivši napadač Partizana zna šta je cilj! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.23 u 16:11

Videćemo kako će izgledati tim sa obale Jošanice

Novi Pazar, poznat po svojoj fudbalskoj strasti, doživljava pravu fudbalsku renesansu. Nakon potpisa Sejdube Sume i povratka Adema Ljajića u svoj rodni grad, ekipa se kompletnira sa dolaskom iskusnog Marka Šćepovića.

Ovaj nekadašnji reprezentativac je predstavljen na Gradskom stadionu tokom srede i očekuje se da će imati ključnu ulogu u ekipi pod vođstvom trenera Siniše Dobrašinovića.

Plan je da završimo u prvih pet na tabeli. Nikad neću ništa da obećavam, nikakve cifre i golove, prvi cilj je da što više pomognem ekipi“, istakao je Šćepović, uz napomenu da je presudnu ulogu u dolasku u Novi Pazar imao Adem Ljajić. „Znamo se iz Partizana i raznih reprezentativnih selekcija, godine smo proveli zajedno, imao je velikog udela u mom dolasku. To što sam osetio da je Adem tako „zagrejan“ je pomoglo da prelomim.

Možda daluje čudno što se putešestvija po Evropi, Šćepović opredelio za Novi Pazar, međutim, kad ga je kontaktirao Ljajić nije ni pomislio da se šali.

A-ha-ha. Ne, znamo se dugo, znam kad je ozbiljan. Šalimo se na druge načine. Što se tiče terena, čim ga pogledam znam šta hoće, gde ide lopta. I on isto. Samo da se svi uigramo. Imamo inostrani renome i nas dvojica i Suma, trebalo bi to da pokažemo na terenu.

Gledao je Marko Ademov debi i pogodak vredan pobede nad Napretkom.

Baš dok je ulazio osetio sam da će imati šansu i eto, odmah taj šut, to ga je krasilo čitav život.

Šćepoviću će biti potrebno malo vremena da uđe u odgovarajući ritam.

Trenirao sam uglavnom individualno, najviše dve sedmice će mi trebati da budem top. Tu sam da igram kad trener odluči. Pratio sam srpski fudbal koliko sam stigao, uglavnom Partizan. Fudbal je napredovao i što se tiče infrastrukture. TSC je lepa pojava, što više takvih klubova, to bolje. Ono što vidim kod Novog Pazara je napadački fudbal, za gol više. Meni to odgovara – dodao je Šćepović.

0
0

1 Komentara

  1. Drago mi je moji ljudi da bivsi igraci Partizana igraju zajedno na jednom mestu majstori poput Ljajica , Sume , Scepovica bice pogon Pazara i zalim sto nisu se vratili u svoje jato nas Partizan jer siguran.sam da im srce jos uvek kuca za crno beli jug koji ih voli i nece ih zaboraviti. Sva trojica su bolji od prebrzoga (ha ha) baletana i statiste Severine. Duljaju bas si slep da ti on igra pored nase mladosti ohladi ga klupom za rezerve sta je umislio da je majstor vec par utakmica se slepa nula je dok drugi bar trce i trude se. Pazaru zelim mnogo uspeha(samo ne protiv nas) sam klub je za mene neiskvaren i karakteran

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter