0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

RADE BOGDANOVIĆ O ZVEZDINOJ PARTIJI NA ETIHADU: ‘Uživao sam u želji koju je Zvezda prikazala’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.23 u 12:23

Zadovoljan je prikazanim.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču ovogodišnje Lige šampiona od Mančester sitija na Etihadu i to rezultatom 3:1. Golove za domaće postigli su Alvarez u 47. i 60. minutu, odnosno Rodri u 73. Na drugoj strani, jedini gol za Zvezdu, delo je Osmana Bukarija u 45. minutu.

‘Utakmica je bila izuzetno dobra. Uživao sam jer je Zvezda pokazala želju i htenje da ostavi utisak protiv jednog kluba koji je ‘krem de la krem’, sa sjajnim pojedincima i trenerom. Naša očekivanja nisu bila velika, ali je Zvezda ostavila dobar utisak, iako je na trenutke delovala smušeno. 

Bez obzira što smo postigli gol iz sjajne kontre, treba biti realan, golman nam je bio najbolji, a kada je tako, onda je to parkiran autobus ispred šesnaesterca. Jako je teško trčati za loptom, ne možete biti sve vreme maksimalno koncentrisani, a uostalom to je Mančester siti.’ – rekao je Rade Bogdanović

17
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter