0
Evroliga

Gabriel Deck during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OGROMAN MALER ZA IGRAČA REALA: Tek što je izašao iz povrede, a opet će morati na pauzu!

Objavljeno: 20.09.23 u 16:55

Baš nema sreće

Košarkaš Real Madrida, Gabrijel Dek, suočava se sa još jednom povredom, samo mesec dana nakon što se vratio sa povrede. Prema španskim medijima, argentinski igrač je zadobio povredu zadnje lože i očekuje se da će odsustvovati sa terena najmanje tri nedelje.

Dek je bio ključni deo tima koji je nedavno pobedio Barselonu u polufinalu Superkupa Španije. Međutim, nije mogao da bude deo ekipe u finalu, gde je Real Madrid trijumfovao nad Unikahom i osvojio prvi trofej u sezoni.

Ovo je druga povreda koja je pogodila Dekovu sezonu. Prethodno je pauzirao zbog povrede ligamenata nakon sudara u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige protiv Partizana.

Real Madrid će morati da se osloni na druge igrače da nadomeste odsustvo talentiranog argentinskog košarkaša dok se on bude oporavljao od svoje najnovije povrede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter