0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

MEGA JE PETA NA ABA SUPERKUPU: Srpski tim razbio Zadar u Podgorici, čak je pukla i stotka!

Objavljeno: 20.09.23 u 19:20

Sjajna utakmica tima Marka Baraća

Košarkaši Mega Bemax završili su svoje učešće na ABA Superkupu kao petoplasirani tim, nakon impresivne pobede nad Zadrom rezultatom 101:78. Mega je trijumfovala sa dve pobede u doigravanju za plasman, pokazavši sjajnu igru na terenu.

U ovom meču, tandemu Nikola TopićNenad Miljenović pripala je ključna uloga. Nikola Topić je postigao 27 poena, uz tri skoka i četiri asistencije, dok je Nenad Miljenović dodao 20 poena, četiri skoka i dve asistencije. Pored toga, odličan doprinos dao je i Jelavić sa dabl-dabl učinkom od 15 poena i 10 skokova, dok je mladi Filip Jović ubacio 14 poena.

U ekipi Zadra, Lakić se istakao sa 17 poena, dok je Ramljak dodao 13 poena.

Mega Bemax je pokazala svoj potencijal tokom ABA Superkupa, iako se nije plasirala u finale. Ova pobeda će sigurno doneti dodatno samopouzdanje ekipi u nastavku sezone. U finalu ABA Superkupa sastaju se Partizan i Studentski centar, dok će Budućnost i Igokea igrati za treće mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter