0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@FCBayern

LUDA NOĆU U ELITI: Sedam golova u Minhenu, šok u Kamenolomu i još mnogo toga!

Objavljeno: 20.09.23 u 23:18

Zanimljiva noć u najjačem evropskom takmičenju.

Nakon sjajne dve uvodne utakmice u drugom delu prve runde grupne faze Lige šampiona, imali smo priliku da pratimo i šest izuzetno zanimljivih utakmica i u ostatku večeri.

Naime, Bajern je na Alijanc areni slavio protiv Mančester junajteda rezultatom 4:3, u meću gde smo čak tri gola videli u samom finišu, iako je delovalo da će Bavarci mirno privesti meč kraju.

U Kamenolomu, Braga se borila veći deo drugog poluvremena da stigne prednost Napolija, ali su srca portugalskih navijača slomljena kada je autogolom u samoj završnici tim sa juga Italije došao do pobede rezultatom 1:2.

Benfika je na Lužu bila suočena sa dva kaznena udarca, ali i ranim crvenim kartonom, pa Orlovi nisu mogli da se takmiče sa Red Bulom iz Salcburga, koji je slavio u gostima sa rutinskih 0:2.

Arsenal je rutinski 4:0 nadigrao PSV na Emiratima, dok su identičnim rezultatom bodove podelili Sevilja i Lens, odnosno Sosjedad i Inter, na mečevima koji su obilovali velikom borbom.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter