0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Instagram

IMAŠ VEČERU OD MENE: Stanković oduševio svog igrača na konferenciji za medije pred Čukarički!

Objavljeno: 20.09.23 u 17:20

Komična scena uoči susreta sa srpskim timom

Ekipa Čukaričkog će sutra odigrati svoju prvu evropsku utakmicu u istoriji, pošto od 18.45 gostuje ekipi Ferencvaroša u Budimpešti.

Uoči ovog susreta govorili su novi trener mađarskog kluba Dejan Stanković, kao i fudbaler tog tima Muhamed Bešić.

Upravo je bosanskohercegovački internacionalac rođen u Berlinu u jednom momentu uspeo da izmami osmeh novog trenera. Sve se zbilo prilikom pitanja da Stankovića uporedi sa prethodnim stručnjacima Fradija.

Ne mogu da poredim trenere i ne mogu da pričam samo o ove dve sedmice sa Stankovićem. Znamo ko je on i kakav je igrač bio. Doneo nam je mnogo energije, ima viziju o kojoj ne želim da pričam. Mnogo veliki trener, veliki igrač, dobar karakter, a o ostalim trenerima ne želim mnogo sada da govorim – rekao je Bešić, a onda ga je na kratko prekinuo Stanković:

Imaš večeru.

Nekadašnji igrač Evertona je istakao da njegov tima očekuje kvalitetan rival.

Poznajem Vranješa i bili smo u reprezentaciji zajedno. Imaju dobru ekipu, dobar miks mladih i starijih igrača i moramo da budemo oprezni i koncentrisani. Prošle godine je bila i jača grupa od ove, pa smo bili prvi. Novi je trener tu, nova taktika i sve je do igrača. Ukoliko budemo dobri biće sve okej.

Bešić se nedavno vratio na teren posle pauze i odmah je postigao gol.

Posle sedam meseci sam odigrao prvu utakmicu u Kupu i osećaj je dobar. Postigao sam gol za 25 minuta na terenu i to me je obradovalo. Sve je super što se mene tiče. Znam kako je kad se ne igra, izgubio sam četiri godine na povrede, kada se sve sabere u karijeri. Nije mi bilo teško kao što deluje, vera mi je mnogo pomogla da prođem kroz sve ovo – zaključio je defanzivni vezni igrač Fradija.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter