0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@TorinoFC_1906

ČOVEK KOJI JE OTKRIO RADONJIĆA PONOVO GOVORIO O NJEMU: On je bizaran, mnogo je pio, a na kraju je prodat za ogromne pare! (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.23 u 22:53

Sjajna forma najbržeg orla na svetu.

Nemanja Radonjić praktično ima nestvaran početak sezone, jer igra fantastično u dresu Torina, i praktično je glavna tema na Apeninima. Srbin je postigao dva gola u prošlom kolu, a Valter Sabatini, čovek koji ga je praktično otkrio, govorio je o njemu za medije.

Poslao sam poruku Juriću da mu čestitam na zbog izuztnom poslu koji je odradio sa Radonjićem. Da biste Radonjića integrisali u tim i napravili odnos sa njima, potreban je “težak” trener. On je bizaran i veoma specifičan momak. Jurić je uradio ogroman posao sa aspekta psihologije i discipline – kaže Sabatini.

– Doveo sam ga kao dete jer je sam znao da ima kvalitet za Romu. Platili smo ga 3.000.000 evra, a prodat je kasnije Marselju za 12.000.000 bez odigranog minuta u dresu Rome. Osećam veliki žal zbog toga. Kada sam odlazio iz kluba, Radonjić je vodio veoma problematičan život. Mnogo je pio i najčešće nije spavao u trening kampu, gde je živeo.

Rudi Garsija ga je tražio u Francuskoj jer ga je znao ranije iz Rome i primetio je da je dečko tri puta brži od ostalih. Danas ga konačno vidim da igra za ekipu i srećan sam zbog toga.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter