1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI SUĐENI ENGLEZI U EVROPI: Četvrti put za šest godina!

Objavljeno: 19.09.23 u 14:25

Nikako da ih izbegnu.

Ekspedicija Baraka Bahara stigla je u Mančester da bi odmerila snage sa izabranicima Pepa Gvardiole u okviru prvog kola Lige šampiona. Zanimljiv podatak je da se šampion Srbije sastaje već četvrti put sa timovima iz Premijer lige u poslednij šest izdanja u grupnoim fazama evropskih takmičenja.

Prva put je bilo kada su ‘crveno-beli’ obezbedili plasman u Ligu Evrope nakon deset godina čekanja. Tada je tim iz Ljutice Bogdana bio u grupi sa Arsenalom. U prvom susretu na ‘Emiratima’ bilo je 1:0 za ‘topdžije’, a u Beogradu 0:0. Naredni put kada je Zvezda bila bitku sa englezima je u sezoni 2018/19, kada je na Marakani, Milan Pavkov sa dva gola srušio giganta.

Na ‘Enfildu’ je bilo 4:0, ali se ipak pamti ta pobeda od 2:0 kao istorijska i utakmica života Pavkova. I poslednji put kada su ‘crveno-beli’ igrali protiv engleskog tima je u sezoni 2019/20, a rival je bio Totenhem. Nisu se tada baš proslavili fudbaleri Crvene zvezde jer su u Londonu bili poraženi 5:0, a u Beogradu 4:0.

1
0

1 Komentara

  1. Koliko City danas Zvezdi daje, 5 ili 6 golova. Naći će se i tamo neki Adetundži, zapamtite Delije dobro to ime. Još kad vas Spica ovaj pojačani Novi Pazar, leleeeee odoste vi kod frizer na parizer. Ahahahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter