0
Košarka

FOTO: TRK Zlazibor

ZLATIBORCI PRVI U KINI!

Objavljeno: 19.09.23 u 08:45

Iz daleke Kine stižu sjajne vesti. Seniorski tim košarkaškog kluba Zlatibor osvojio je prvo mesto na tradicionalnom turniru u kineskom gradu Čong King. Na turniru su igrali još i naš Metalac iz Valjeva, vicešampion Golden Bulls iz DjiDjanga i trenutno najpoznatiji klub u najmogoljudnijoj zemlji sveta, ekipa Šarksa iz Šangaja. Igralo se po sistemu svako da svaki.

Zlatiborci su pobedili u prve dve utakmice ekipe Bulsa i Metalca, dok su u trećoj utakmici nesrećno poraženi od Šarksa sa 3 razlike.
Na kraju to je bilo dovoljno za veliku radost i prvo mesto za ekipu KK Zlatibor Gold Gondola. Organizatori su platili sve troškove, srpskim timovima, što je za posebnu pohvalu

FOTO: TRK ZLATIBOR

.Ekspediciji u Kini predvodio je Nikola Novaković, direktor Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor. Nekoliko kineskih ekipa najavilo je da dolaze u Srbiju na pripreme, naredno leto. Uz igrače bili su i sportski direktor Aleksandar Jevđić, trener Strajin Nedović i Željko Radonjić skauta kluba za Aziju.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter