0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

TEŽAK PORAZ OMLADINACA: Mladi fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo izgubili od Mančester sitija!

Objavljeno: 19.09.23 u 18:11

Favorit je opravdao očekivanja

Omladinska selekcija Crvene zvezde doživela je ubedljiv poraz u prvom meču Lige šampiona u svom uzrastu, pošto su u Engleskoj poraženi od Mančester sitija sa velikih 5:2.

Četa Nenada Milijaša je otišla u najjačem sastavu na Ostrvo, ali to nije bilo dovoljno, iako su Mijatović i Bubanj postigli utešne golove.

Ekipa Mančester sitija je bila mnogo, mnogo nadmoćnija i praktično je tokom većeg dela prvog poluvremena „davila“ igrače Nenaadea Milijaša.

Pukla je odbrana Zvezde tek na kraju poluvremena, igrao se 45. minut, Tejlor je poslao odličnu loptu Emiliju Lorensu, a njemu nije bilo teško da savlada golmana Zvezde. Postojale su nade da će u drugom poluvremenu sve biti drugačije, ali, Siti je u samo devet minuta drugog poluvremena postigao tri gola.

Pogađali su Lorens, Dikinson i Tejlor za velikih 4:0, dok je Jovan Mijatović pogotkom u 57. minutu makar smanjio rezultat.

Nastavio je Stii sa napadima, nije prestajala njihova ofanziva, ali se i golman Zvezde razbranio.

Igrao se 78. minut meča, Mateja Bubanj je odigrao lepu akciju sa svojim saigračem, te je iskoristio i priliku i postigao je gol za 4:2, čime je vratio nade da njegova ekipa može do remija. Međutim, Džejden Heski je u 81. minutu postigao gol za konačnih 5:2.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter