0
Evroliga

from left Freddie Gillespie, Nick Weiler-Babb, Corey Walden, Augustine Rubit and Isaac Bonga during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena on December 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

REVOLUCIJA U MINHENU: Bajern predstavio potpuno novi parket na kome će otvoriti sezonu! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.23 u 16:33

Videćemo kako će sve ovo izgledati

Nemački sportski gigant, Bajern Minhen, sprema se za pravu revoluciju u košarkaškom svetu, najavljujući prvu utakmicu u istoriji košarke koja će se odigrati na terenu sa LED ekranom.

Bajern će za svoju domaću utakmicu 29. septembra koristiti revolucionarnu „ASB GlassFloor“ podlogu, koja predstavlja veliki ekran po kojem će se košarka igrati umesto na tradicionalnom parketu.

Ova inovacija obećava novo iskustvo za igrače i navijače, a takođe će promeniti način na koji se emituju reklame tokom košarkaških utakmica.

Iako je tehnologija impresivna, ostaje da se vidi kako će se igrači prilagoditi ovom novom načinu igranja. Revolucija je na pragu, a svet košarke uzbuđeno iščekuje prvu utakmicu na LED staklenom terenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели • WE BALL TOGETHER • (@fcbayernbasketball)

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter