0
Košarka
Miroslav Raduljica

Miroslav Raduljica during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RADULJICA LJUT NA BIVŠI KLUB: ‘Nezasluženo nisam dobio šansu!’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.23 u 13:45

‘Kraj karijere mi uopšte nije bio cilj’.

Sada već bivši košarkašk Crvene zvezde, Miroslav Raduljica smatra da je trebao da dobija veću šansu u timu sa Malog Kalemegdana. On je za Sport Klub rekao da nije za bacanje, ali da je tu odluku Duška Ivanovića ipak poštovao.

-Zanimljiva sezona u smislu, pričamo o meni, a dotaći ću se i kluba. Nezasluženo mislim da nisam dobio šansu i u priči sa trenerom došli smo do zaključka da je možda ranije trebalo da mi kaže ako me nije video u timu i da probam da se ja nađem negde drugde. Samo mi je žao što nisam dobio priliku jer mislim da sam mogao jako dobro da je iskoristim i da uopšte nisam bio za bacanje. Ali dobro, trenerova filosofija. I ja sam je jako poštovao – istakao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Dodao je da Ivanović prema svakome ima očinsku figuru i da se njegova reč poštuje.

-On ima prema svima očinsku figuru i kao trener i kao osoba i tu nema puno diskusije, njegova se reč i odluka poštuje. Ja sam radio šta je bilo do mene, i više nego što je bilo do mene, bar u ovim godinama, a mislim da nisam dobio neki zasluženi rispekt, bar na osnovu i nekih starih zasluga, ako ćemo i o tome da pričamo. Ali, nema veze. Nije mi žao što sam bio nego samo što pred navijačima nisam uspeo da pokažem više od onoga što sam pokazao u onih par utakmica – naveo je.

Nije mu bila namera da završi karijeru.

– Sve je to tako ispalo da sam presedeo celu sezonu, a nisam bio za bacanje i onda je ta priča bila da sam ja tu došao da završim karijeru što mi uopšte nije bio cilj – niti da ta priča krene niti je bio moj cilj da završim karijeru, pogotovo ne na taj način. Jako je glupo da neko ko je uvek igrao na vrhunskom nivou i u vrhunskim klubovima završi sedeći na klupu zato što mu neko nije dao šansu, zar ne – zaključio je Raduljica.

Podsetimo, Miroslav Raduljica je u Crvenu zvezdu došao iz Orionsa 2022. godine, ali je gotovo čitavu sezonu proveo na klupi. On je sada pojačao redove grčke Marusije, a igrao je još i za Olimpija Milano, Panatinaikos, FMP, Borac Čačak, Partizan, Albu Berlin, Efes, Minestou, Milvoki.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter