0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

PARTIZAN JE U FINALU: Crno-beli nadigrali Igokeu i zakazali meč za titulu!

Objavljeno: 19.09.23 u 20:01

Uopšte nije bilo problema za šampiona ABA lige

Košarkaši Partizana prvi su učesnici finala ABA Superkupa!

Oni su u polufinalnom meču uspeli da savladaju ekipu Igokee sa 91:84 čime su obezbedili učešće u meču za prvi trofej u sezoni.

Prva deonica je krenula prilično ujednačeno na obe strane, ipak siguran šut Džejmsa Nanelija na početku omogućio je Partizanu da odmah stekne nekakvu prednost koju je samo uvećao do odlaska mali odmor.

U drugoj deonici smo videli povratak Alekse Avramovića koji je odigrao svoj prvi meč od povratka sa Mundobasket, a upravo njegova energija omogućila je crno-belima da odu na +20 do poluvremena.

Pokušavala je Igokea šutevima iz daljine da uzvrati Partizanu i nekako spusti taj ogroman minus, ali je sve bilo uzaludno jer su izabranici Željka Obradovića imali odgovor sa svojim napadima, tako da prednost nije opala pred poslednjih deset minuta.

U završnih deset minuta videli smo rutiniranje posla od strane crno-belih koji su zasluženo došli u situaciju da se bore za trofej, a protiv koga znaćemo kada Budućnost i Studenski centar završe meč drugog polufinala ABA Superkupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter