0
Dejvis kup

FOTO: TSS

NIJE MOGLO TEŽE: Novak Đoković i ekipa saznali protiv koga će igrati u četvrtfinalu Dejvis kupa! (FOTO)

Objavljeno: 19.09.23 u 17:50

Stvarno nisu imali sreće

Dejvis kup reprezentacija Srbije se suočava sa teškim izazovom u četvrtfinalu ovog prestižnog teniskog takmičenja, gde će se sastati sa selekcijom Velike Britanije u Malagi, Španija, u novembru.

Britanski tim dolazi sa jakim sastavom i više igrača iz vrha svetskog tenisa. Njihov tim čine Kameron Nori, Danijel Evans, Endi Mari i Džek Drejper, svi rangirani među prvih 105 tenisera na ATP listi. Sva četvorica su učestvovala u singlu tokom grupne faze takmičenja.

Uprkos izjednačenom timu Velike Britanije, srpski teniseri se pripremaju za ovaj izazov. Očekuje se da će kapiten Viktor Troicki staviti Novaka Đokovića na prvu poziciju, dok će druga pozicija biti rezervisana za tenisera koji bude u najboljoj formi u tom trenutku između Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića.

Britanski tim možda ima prednost u dublu, ali srpska ekipa je spremna da se suoči sa ovim izazovom i da pokaže svoj teniski talenat i borbeni duh na terenu. Svi ljubitelji tenisa širom sveta s nestrpljenjem iščekuju ovaj spektakularan okršaj u četvrtfinalu Dejvis kupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter