0
Fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/24 match between Partizan and Radnik Surdulica at Partizan stadium, 17.09.2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

NA TERENU RIVALI VAN NJEGA PRIJATELJI: Igor Duljaj imao reči hvale za Dejana Stankovića!

Objavljeno: 19.09.23 u 10:10

‘Fantastična ličnost koja je imala neverovatnu karijeru.’

Strateg tima iz Humske, Igor Duljaj govorio je o novom treneru Ferencvaroša, Dejanu Stankoviću za mađarski NB1. On je rekao da su veoma dobri prijatelji i da će se mađarski gigant odlično snaći sa njim.

-Dejan Stanković je moj veoma dobar prijatelj, fantastična ličnost koja je imala neverovatnu karijeru. Sa Crvenom zvezdom je postao šampion i kao igrač i kao trener. Ferencvaroš će se odlično snaći sa njim, mislim da će obaviti odličan posao – istakao je on.

Prvi čovek Ferencvaroša je naveo da želi trenera koji je sposoban da osvoji Ligu šampiona.

-Osvojiti Ligu šampiona? Čak i ako potpišete najbolje igrače na svetu, nema garancije da ćete osvojiti Ligu šampiona. Ipak, bez obzira na to, siguran sam da će Ferencvaroš sa Stankovićem uspeti da napravi dobre rezultate – poručio je Igor.

Njih dvojica su branili boje nacionalnog tima, a Duljaj je govorio da je to bilo lepo iskustvo.

-Igrali smo i zajedno. Fantastičan lik, odličan vođa, postigao je mnogo golova i bio odličan vezista. Bilo je sjajno iskustvo biti sa njim u reprezentaciji – jasan je.

Dotakao se i predstojeće utakmice koju će Ferencvaroš igrati protiv Čukaričkog.

– Čukarički je uvek imao dosta dobro obučenih maldih igrača koje je mogao da proda. Čukarički ima malo međunarodnog iskustva, ali to može iskorititi u svoju korist. Očekivanja navijača stoga možda nisu tako velika, a igrači mogu da igraju fudbal bez ikakvog opterećenja – kazao je.

Iznenađen je pobedom Mađarske nad Srbijom u okviru kvalifikacija Euro 2024. godine.

– Bio sam veoma iznenađen. Ali šta bi mogao biti problem? Naši navijači nisu mogli da budu na tribinama. Možda je bilo mnogo dece na stadionu, ali je atmosfera ipak drugačija kada navijači napune tribine. Domaći nisu igrali loše, ali je reprezentacija Mađarske zaista iznenadila Srbiju – objašnjavao je trener Partizana.

Veruje u pobedu našeg naše selekcije u Budimpešti.

– I pored toga što će se meč igrati u Mađarskoj, mislim da će Srbija pobediti. I to, samo zato što su više puta pokazali da mogu bolje i efektnije da igraju na gostovanju nego kod kuće – zaključio je Igor Duljaj.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter