0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ POSLAO PORUKU NAKON PORAZA: ‘Treba i nama Mančester siti da dođe u Beograd!’

Objavljeno: 19.09.23 u 20:59

Težak poraz za njegove izabranike.

Poraženi su omladinci Crvene zvezde od Mančester Sitija rezultatom 5:2 u okviru prvog kola grupne faze Lige šampiona za mlade, a utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba Nenad Milijaš.

‘Momci su dali sve od sebe. Potrošili smo se, ali je na kraju ipak rezultat bio ubedljiv. Žao mi je što smo primili gol pred kraj prvog poluvremena, jer bi moguće utakmica otišla u drugom smeru. Ovako smo u nastavku sa manjim samopouzdanjem ušli u igru i primili dva brza gola. No, veliko je ovo iskustvo za nas i može mnogo toga i da se vidi i nauči.’ – rekao je Milijaš i potom dodao:

‘Rekao sam im da ne padaju, jer se igra još i ne odstupamo od onoga što je naš cilj. Pred nama je još pet utakmica, od čega su tri kod kuće, treba i nama Mančester Siti da dođe u Beograd, tako da ćemo se boriti do kraja i pokušati da prođemo grupu. Nema sumnje da smo danas izgubili od ekipe koja je u svakom trenutku znala šta hoće, gde smo mi u prvom poluvremenu bili dobri, a u nastavku fizički pali.’ – zaključio je strateg omladinaca Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter