0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Golman Lacija pogodio za izjednačenje, Barselona moćna, PSŽ siguran! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.23 u 23:50

Zanimljivo veče u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju na svetu.

U okviru prvog kola ovogodišnje Lige šampiona, danas je odigrano 8 utakmica. Duel koji je bio u centru pažnje ljubitelja fudbala u Srbiji, igrao se između Mančester sitija i Crvene zvezde, a slavio je engleski tim sa 3:1.

Ranije su remizirali Milan i Njukasl bez golova, dok je Lajpcig pobedio Jang Bojs sa 1:3.

Barselona je pokazala silu i pobedila je Antverp sa 5:0, dok je Fejenord bio bolji od Seltika koji je dobio čak 2 crvena katrtona na ovom meču.

Prava drama dogodila se u utakmici između Lacija i Atletiko Madrida. Meč je završen rezultatom 1:1, a izjednačenje domaćem italijanskom timu, doneo je golman Provedel u 95. minutu.

Utrčao je čuvar mreže Lacija u šesnaesterac španskog tima i naleteo je na sjajan centaršut Alberta za delirijum na tribinama.

GOL MOŽETE POGLEDATI OVDE!

PSŽ je sigurno slavio protiv Borusije iz Dortmunda sa 2:0, golovima Mbapea i Hakimija, dok je Porto pobedio Šahtjor sa 1:3, a sve golove videli smo u prvih 30 minuta igre.

SVI REZULTATI:

Milan – Njukasl 0:0
Jang Bojs – Lajpcig 1:3
Barselona – Antverp 5:0
Fejenord – Seltik 5:0
Lacio – Atletiko Madrid 1:1
Mančester siti – Crvena zvezda 3:1
PSŽ – Borusija Dortmund 2:0
Šahtjor – Porto 1:3

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter