1
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Instagram

ĐANI PRAVI HAOS PO MANČESTERU: Bivši igrač Partizana razbesneo Grobare podrškom za Zvezdu protiv Sitija! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.23 u 19:33

Napravio je buru među svojima

Legendarni fudbaler, Saša Đani Ćurčić, poznat po svojoj bogatoj karijeri u klubovima kao što su Partizan, Aston Vila, Bolton i Kristal Palas, napravio je pravi šou pred utakmicu između Mančester sitija i Crvene zvezde.

Ćurčić je posetio obližnje pabove gde su se okupljali navijači Crvene zvezde, a onda je podigao uzbuđenje vikom: „Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija!“ Ovaj povik izazvao je različite reakcije među prisutnim navijačima.

Na svom Instagram profilu, Ćurčić je primio komentare navijača Partizana koji su se osećali kao da je „izdao Grobare“, ali njegova strast prema crveno-belima nije ga obeshrabrila.

S obzirom na prisustvo i nekoliko navijača Crvene zvezde koji nisu bili oduševljeni pojavom nekadašnjeg rivala, došlo je do verbalnih sukoba. Srećom, sve je završeno u šaljivom tonu.

Legendarni Saša Ćurčić je tom prilikom dao komentar za srpske medije o atmosferi.

Pre svega očekujem svetkovinu fudbala. Izuzetna je čast i privilegija igrati protiv Mančester sitija. Svi znate ko je Siti. Rekao sam navijačima Zvezde, budite srećni, ovo je kao finale u Bariju, toliko je stvarno jaka i moćna ova utakmica. Želeo bih da bude hrabro, ne sa onim stvarima u gaćama, nego čuka, planina, Kopaonik u grudima. Za mene je to hrabrost. Kopaonik u grudima, čuka u grudima, ono dole svako ima. Imam neke informacije da će Pep da odmara par igrača, Halanda, Vokera, ali za mene najopasniji igrač je haubica Alvarez. On je doneo triplu-krunu, razigrava Halanda, pravi mu prostor. Izuzetno z*****ban igrač. Drago mi je da su mi došli Srbi moji, da sam ih dočekao ovde, gledam ovde Crvenu zvezdu – Zvezda, Srbija, nikad Jugoslavija. Voleo bih da bude 1:1, ono srpski, navijački, sa ljubavlju. Igrajte momci, Pep ostavlja dosta prostora. Lakše će biti Zvezdi protiv Sitija, nego protiv Lajpciga i Jang Bojsa – krenuo je Đani.

A ko bi mogao da postigne gol za Zvezdu večeras?

Neki brzi igrači. Mitrović je eto tu, Olijanka… Imate brzu transformaciju, brza sredina terena. Pep igra visoko. Budite hrabri, u šesnaestercu… Katai treba da bude ispred. Mahiko, Madžiko, on je tu isti kao ja. Da bude na današnjoj utakmici da učestvuje – dodao je Ćurčić.

Kako Englezi generalno gledaju na Srbe?

Vidi da ti kažem nešto. Znači jednostavno znate svi da smo mi Srbi, ja sam Saša, moje ime je Snežana, dobili smo ime po Sovjetima, odrastao sam na ruskim bajkama. A ovde na tome malo zameraju, ali to je naša krv, mi smo Rusi, pa smo Srbi svi. Ja ne obraćam pažnju na to, vičem ovde okolo – istakao je Đani.

5
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter