1
ATP

Rafael Nadal (FOTO: Starsport)

BOLI TUĐI USPEH: Nadal opleo po Novaku! (FOTO)

Objavljeno: 19.09.23 u 15:50

‘Ne osećam ništa kada vidim Đokovića kako pobeđuje.’

Bivši prvi reket sveta i kralj ‘šljake’, Rafael Nadal očigledno ne može da podnese uspeh apslutnog vladara belog sporta, Novaka Đokovića. On je istakao da mu rekordi nisu nikad bila opsesija i da je pružio u okviru svojih mogućnosti.

– Ne osećam ništa kada vidim Đokovića kako pobeđuje. Da, želeo sam da budem teniser sa najviše Grend slemova u istoriji, to je ono što je sport. Ali to nije opsesija, ne frustrira me to. Neko je bolji od mene. Mislim da sam u okviru svojih mogućnosti učinio sve da stvari budu što bolje za mene – naveo je.

FOTO: Twitter/usopen

Poručio da bi za Novaka bila frustrirajuće da nije osvojio 24. grend-slem.

-Verujem da bi bilo frustrirajuće za Đokovića da to nije postigao i možda je zato on to i postigao. Imao je sposobnost, izveo je ambiciju do maksimuma. Bio sam ambiciozan, ali sa zdravom ambicijom koja mi je omogućila da stvari vidim u perspektivi, da se ne ljutim previše kada stvari nisu išle dobro za mene na terenu. To su kulture. Zadovoljan sam time – jasan je Nadal.

 

0
6

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter