1
Evrokupovi
Barak Bahar

BELGRADE, SERBIA - JULY 26: Head coach Barak Bakhar of Crvena Zvezda looks on prior to the friendly match between Crvena Zvezda and AFC Fiorentina at stadium Rajko Mitic on July 26, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

BAHAR SPREMA IZNENAĐENJE: Trener Zvezde zna način kako da zaustavi brza krila Mančester sitija!

Objavljeno: 19.09.23 u 16:55

Plan je procurio u javnost

Uoči večerašnjeg meča između Mančester sitija i Crvene zvezde na stadionu „Etihad“ u okviru početka grupne faze Lige šampiona, trener Barak Bahar je priredio nekoliko velikih iznenađenja u startnoj postavi.

Izraelski stručnjak će najverovatnije „u vatru baciti“ Nasera Đigu, koji je nedavno stigao iz Bazela, a on će se pridružiti Aleksandru Dragoviću i Milanu Rodiću u defanzivnoj liniji. S druge strane, Srđan Mijailović će imati zahtevan zadatak da zaustavi Žeremija Dokua sa desne strane terena, dok će Stefan Mitrović preuzeti ulogu na levom boku.

U veznom redu, očekuje se da će Marko Stamenić i In Bom Hvan preuzeti ključne uloge. Najveća iznenađenja Bahar je pripremio za špic napada, gde će Šerif Endijae dobiti priliku od prvog minuta, dok će Žan Filip Kraso i Piter Olajinka početi sa klupe. Uz Endijaeea, na sredini terena mogli bi da se nađu Mirko Ivanić i Osman Bukari.

Očekuje se da ova iznenađenja unesu novu dinamiku u tim Crvene zvezde, dok će navijači sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog važnog meča u Ligi šampiona.

3
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter