0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA ODRADILA TRENING NA ETIHADU: Kiša i loše vreme kao dobrošlica za ‘crveno-bele’! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.23 u 21:43

Fudbaleri Crvene zvezde su od 19 časova po lokalnom, odnosno 20 sati po srpskom vremenu istrčali na travnati tepih stadiona “Itihad” i odradili poslednji trening pred utakmicu prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Mančester Sitija, koja je zakazana za utorak od 21 čas.

U ranim jutarnjim časovima crveno-beli su se uputili prema Engleskoj, a za razliku od sunčanog vremena koje je ispratilo igrače Zvezde, sa druge strane kiša je dočekala fudbalere u Mančesteru. Nakon popodnevnog odmora u 18 sati i 30 minuta po britanskom vremenu, izabranici Baraka Bahara su stigli na stadion domaćina i sa punim fokusom se pripremili za poslednji trening pred važan meč.

FOTO: FK Crvena zvezda

Stadion Mančester Sitija broji 55 hiljada sedećih mesta, a očekuje se podrška velikog broja zvezdaša. Ipak prvo su pred praznim tribinama istrčali Zvezdini igrači na teren kako bi odradili poslednje pripreme i adaptirali se na sve uslove pred duel sa aktuelnim šampionom Evrope.

FOTO: FK Crvena zvezda

Trening, uz osmehe i fokusiranost, je počeo uvodnom aktivacijom. Svedočili smo vežbama statičkog zagrevanja, dok je već pripremljen poligon čekao spreman za dalju fazu treninga. Uvodni deo treninga je takođe obeležio rad sa loptom, koja je “pisala” po idealnoj travnatoj površini stadiona “Etihad”, pri razmeni dodavanja crveno-belih. Potom se prešlo i na popularnu “ševu”, koja je kao i uvek dodatno ukrasila atmosferu

FOTO: FK Crvena zvezda

Ni kiša nije omela naše igrače da se do kraja treninga u potpunosti posvete tehničko-taktčkim detaljima. Na posebnom delu vredni su bili i Zvezdini golmani, koji su maksimalno posvećeno pristupili pripremi za predstojeći susret u Ligi šampiona.

FOTO: FK Crvena zvezda

Posle 60 minuta napornog treninga, fudbaleri Crvene zvezde su se uputili na obavezan odmor, a sutra će od 21 čas na istom mestu izaći na megdan aktuelnom prvaku najprestižnijeg takmičenja u Evropi.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter