0
Evrokupovi

FOTO: Manchester City @ManCity/ Twitter

VELIKI RESPEKT SITIJA ZA ZVEZDU: Šampion Evrope odao zasluženo poštovanje prvaku Srbije!

Objavljeno: 18.09.23 u 12:33

Podsetili su na događaje iz prošlosti

Mančester Siti se intenzivno priprema za početak Lige šampiona i očekuje gostovanje Crvene zvezde, aktuelnih šampiona Superlige Srbije, na stadionu Etihad 19. septembra. Iako Građani imaju određene kadrovske probleme, smatraju se apsolutnim favoritima u ovom susretu.

Kao deo priprema za ovu utakmicu, klub je posvetio posebnu pažnju medijskom praćenju i organizaciji. Legendarni Dejvid Džejms i Stiv Haui, zajedno sa kapitenkom Sitija Stef Haton, biće specijalni gosti u emisiji koja će obraditi gostovanje Crvene zvezde.

Osvajači triple krune, koji brane svoju titulu u Ligi šampiona, označavaju ovu utakmicu kao početak nove sezone ovog prestižnog takmičenja. Klub se seća prošlogodišnjeg finala protiv Intera, gde je postignut čuveni gol Rodriga za pobedu od 1:0 u Turskoj.

Siti je u dobroj formi, s obzirom na pobedu od 3:1 nad Vest Hemom u poslednjem meču Premijer lige. Međutim, svesni su da će susret sa ekipom Baraka Bahara biti izazovan, s obzirom na njihovu prošlosezonsku titulu bez poraza.

Mančester Siti se priprema za zanimljivo veče u Ligi šampiona i očekuje stručni uvid svojih gostiju pre, tokom i posle meča. Klub se takođe seća da Crvena zvezda nije nepoznata engleskim timovima u evropskim takmičenjima, posebno naglašavajući pobedu protiv Liverpula od 2:0 na Marakani u sezoni 2018/19.

23
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter