0
Odbojka

FOTO: OK Partizan

PREDSTAVLJENI NOVI DRESOVI: Odbojkaški timovi Partizan Efbet u novoj opremi – ambicije uvek najveće! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.23 u 21:59

Odbojkaši i odbojkašice kluba Partizan Efbet u novu sezonu ulaze sa puno optimizma.

Muški pogon iza sebe ima triplu krunu i plasman u Kvalifikacije za Ligu šampiona, dok su devojke postale stabilan super ligaš. Povodom početka nove sezone, u restoranu Flert u sjajnoj atmosferi, predstavljena su novi dresovi u kojima će crno beli nastupati narednih godinu dana.

– Ponosni smo na rezultate koji su ostali iza nas, najvećim slovima su upisani u istoriju odbojkaškog kluba. Seniori su osvojili tituli, Super kup i nacionalni kup. Idemo dalje, takođe sa velikim ambicijama. Zahvaljujući gradu Beogradu najverovatnije ćemo mečeve Lige šampiona igrati u Hali Pionir – istakao je Aleksandar Stanković, predsednik OK Partizan Efbet.

Počasni predsednik kluba Željko Tanasković zahvalio se sponzorima i prijateljima koji pomažu klub i nastavio:

FOTO: OK Partizan

– Sezona istorijskih uspeha je iza nas. Sada nam predstoji kod muškaraca učešće u Ligi šampiona, dok od devojaka očekujemo bolji plasman, od prošle sezone. Projekcija budžeta je 750.000 eura za oba seniorska tima. Još ga nismo obezbedili do kraja. Moram da kažem da imamo pomoć i od države Srbije, i predsednika Aleksandra Vučića, koji voli sport i koji puno pomaže celokupnom sportu. Takođe i ovim putem bi se pohvalio sa preko 700 devojčica i dečaka, koji treniraju u našim mlađim kategorijama. Ponosni smo na to ali i na činjenicu da smo ih sklonili od ulice i kompjuterskih igrica – istakao je Tanasković.
Trener Bojan Janjić ovog leta bio je itekako tražen od strane evropskih klubova, ali odlučio je da nastavi sa Partizan Efbetom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

– Igramo puno takmičenja. Kad sam došao u Partizan obećao sam da će se moj tim uvek boriti za najviši plasman. I tako je uvek. Hvala upravi na podršci tokom ovih sezona. Sada imamo zaista sjajan tim i cilj je napasti ponovo sva takmičenja u Srbiji. Ali nam je i cilj da prođemo pred grupu Lige šampiona, u kojoj smo sa atinskim Olimpijakosom i Radnikom iz Bijeljina – deo je izlaganja Bojana Janjića.

Prisutnima su se obratil i Nenad Živanović (od nedavno prvi trener seniorki Partizana), Ana Drobnjak (kapiten seniorki), Milija Mrdak (kapiten muške ekipe),
Milica Knežević, (kapiten ekipe Crno bele, koja je filijala Partizana i igra ligu ispod Super lige), Aleksandar Berjan (koordinator rada mlađih kategorija i trener prvog tima Crno belih).
Podeljene su i nagrade zaslužnima, a između ostalih usamljene dresove kluba sa potpisima igrača dobili su Aca Jovanović, ambasador Srbije u Ukrajini i Predrag Maslar, predsednik opštine Arilje.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter