0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

(POLUVREME) PARTIZAN MELJE MEGU: Crno-beli furiozno započeo drugu četvrtinu, pa je slabije završio!

Objavljeno: 18.09.23 u 15:45

Zanimljivo poluvreme Podgorici

Košarkaši Partizana igraju meč četvrtfinala ABA Superkupa, koji se ove godine održava u Podgorici, protiv ekipe Mege, a rezultat na poluvremenu je 51:43.

Puna dva minuta meča smo gledali promašaje i greške na obe strane, što je sasvim normalno s obzirom da su ovo prve takmičarske utakmice za oba tima.

Pravi egal smo gledali do kraja prve deonice u par navrata se odvajao Partizan, da bi na kraju čak i Mega uspela da povede, ali je Doužer osigurao da bude nerešeno pred odlazak na pauzu.

Na startu druge četvrtine uspeli su crno-beli da pametnom igrom u napadu i odbrani da stignu do nešto osetnije prednosti, koja je nakon trojke Nanelija iznosila +7.

Do kraja četvrtine Partizan je uspešno zaustavio napade rivala, a pored toga je ušao u odličnu seriju šuta koja mu je omogućila da se odvoji do odlaska na nešto duži odmor pred drugo poluvreme.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter