0
Evrokupovi

FOTO: Youtube/Screenshot

OZBILJNI PROBLEMI ZA GVARDIOLU: Trener Sitija otkrio da će tim biti oslabljen pred meč sa Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 18.09.23 u 13:50

I pored toga biće ogromni favoriti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju ekipi Mančester sitija u prvom kolu grupne faze Lige šampiona.

Svima je jasno da će Englezi biti apsolutni favoriti u duelu protiv srpskog šampiona, ali iz redova prvaka Evrope ne stižu toliko dobre vesti.

Naime, Pep Gvardiola je otkrio da će tim biti oslabljen za duel sa crveno-belima.

Manje igrača na klupi je problem. Kada imate mnogo povreda, problem nije samo danas, nego sutra ili za tri-četiri-pet utakmice. Idemo u goste i Njukaslu… Žao mi je, biće utakmica gde ćemo morati da igramo sa igračima ‘drugog tima’ jer ne smemo da rizikujemo povrede glavnih igrača. Kevin de Brujne i Džon Stouns su i dalje povređeni, za Kovačića i Griliša još ne znam šta se dešava – kazao je Gvardiola i potom dodao: – Ne znam koliko dugo će biti van tima… Mislim da neće biti spremni za Crvenu zvezdu, videćemo još, korak po korak.

Gvardiola je ukazao i na problem o kome se sve više priča, a to su obaveze u reprezentativnom dresu koje dodatno umaraju igrače, tako da su Hulijan Alvarez i Ederson došli umorni iz Južne Amerike, a taj umor se prenese i na teren tako da ne mogu da pruže maksimum.

Pogledajte koliko povreda svi imaju, pogledajte samo Alvareza iz Vest Hema, morao je da izađe posle 15-20 minuta u drugom poluvremenu? Došao je iz Amerike, putovao 12-13 sati, pa tu je džet leg… Ne tretiramo igrače na dobar način, mi smo odgovorni za sve ono što im se događa – naglasio je Gvardiola problem o kom treba da se priča u budućnosti i time je nagovestio da će i sam odmarati svoje igrače.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mozzart Sport (@mozzartsport)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter