0
AdmiralBet ABA Liga

Balsa Koprivica, Mateuzs Ponitka Danilo Andjusic i Ognjen Jaramaz KK Partizan start of the preparation for the new okupljanje pred Season 2023-2024 at Stark Arena on August 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Predrag Milosavljevic/Starsport.rs ©)

OGROMAN PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli putuju u Podgorici na ABA Superkup bez važnog igrača!

Objavljeno: 18.09.23 u 14:11

Videćemo kako će igrati bez njega

Košarkaši Partizana suočiće se sa izazovom na ABA Superkupu u Podgorici bez svog poljskog igrača, Mateuša Ponitke. Trener Željko Obradović odlučio je da ne rizikuje i da Ponitku omogući adekvatan oporavak od lakše povrede koju je zadobio.

Iako se radi o manjoj povredi koja zahteva terapije, Ponitka nije putovao sa ekipom za Crnu Goru kako bi se potpuno oporavio i bio spreman za naredne izazove.

Umesto Ponitke, Partizan će biti jači za povratak Alekse Avramovića, koji se vratio svojim klubskim obavezama nakon osvajanja srebrne medalje na Mundobasketu.

Očekuje se da će Partizan, iako oslabljen izostankom Ponitke, pružiti snažan nastup na ABA Superkupu i pokušati da ostvari uspeh u ovom takmičenju.

8
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter