9
Domaći fudbal

Mozzart Super Liga Srbije 2023/24 match between Partizan and Radnik Surdulica at Partizan stadium, 17.09.2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

DA LI SU PENALI ZA PARTIZAN REGULARNI!? Pogledajte prekršaje koji su doveli do preokreta crno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.23 u 08:06

Crno-beli pokazuju karakter kao nikada pre.

Partizan je stigao do još jedne pobede nakon preokreta, ovog puta pred svojim navijačima nad Radnikom iz Surdulice,  a konačan ishod meča u Humskoj bio je 3:2.

Međutim, crno-beli su do preokreta došli nakon dva kaznena udarca koja su podigli mnogo prašine, utisak je da su oba prekršaja postojala, barem kada se uzmu standardi za sviranje penala ovog kola, a na vama ostavljamo da ipak procenite sami.

Oba kaznena udarca iznudio je Saldanja, pre svega zbog fantastičnog pozicioniranja, a posebnu prašinu digao je drugi, zbog debate da je lopta bila previsoko da bi se njome igralo.

41
42

9 Komentara

  1. Šta regularni..Ma preregularni..Ne bi ih svirao sam slep čovek..
    Idemooooo grooobljeeeee! Ako ne može Evropa može da se rnja Surdulaja!

    1
    1
    Odgovori
  2. Faul u šesnaestercu je uvek penal. Nije bitno gde je lopta. Setite se svetskog prvenstva u Nemačkoj 1974 kada je sviran penal protiv nas dok je lopta bila u protivničkom šesnaestercu

    1
    0
    Odgovori
  3. Ma kako nisu..ali možda kad bi se umesto fudbala igrao balet..
    Pa šta vam znači da ovako „lažete i mažete“ kad vas Evropa uvek surovo gazi..
    Izgleda da vam niko nije rekao da ste ovogodišnjim ispadanjem Srbiji izbili iz ruku direktno mesto u Ligi šampiona za sledeće sezone.Džaba se trudite da na taj način dođete do titule jer i da uspete opet ćete vrlo brzo biti patosirani od raznih Tikvi,Noršelanda i svih ostalih fudbalskih Liliputanaca koji vam redovno uzimaju meru..

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter