0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

ŠILOBAD O ISTUPANJU PARTIZANA IZ ABA LIGE: ‘Niko nije spominjao, niti razmišljao o tome!’

Objavljeno: 17.09.23 u 14:20

‘ABA liga je dobra zbog drugih stvari, kao što je razvoj igrača i utakmica.’

Povodom glasina o istupanju ‘crno-belih’ iz regionalnog takmičenja oglasio za MaxBet Sport se izvršni direktor tog kluba Mlađan Šilobad koji je demantovao sve.

-Nijednog trenutka Partizan nije spominjao ni razmišljao da ne želi da igra u ABA ligi. ABA liga je liga koja je sigurno dobra za sve na ovim prostorima. Vidim da se pojavljuju vesti da ukoliko Partizan i Crvena zvezda dobiju “A” licencu, odnosno dugogodišnji ugovor sa Evroligom, da u tom slučaju ABA liga gubi na vrednosti, jer se ona po tim rečima igra zbog prohodnosti u Evroligu – započeo je.

Dodao je da je ABA liga dobra zbog jakih utakmica i da je to odlična priprema za kasnije mečeve u Evroligi.

-Međutim, stvar nije takva. ABA liga je dobra zbog drugih stvari, kao što je razvoj igrača i zbog jakih utakmica koje moraju da imaju i Partizan i Zvezda i drugi klubovi, da bi uopšte mogli da igraju na nivou kakva je Evroliga – istakao je Šilobad.

Podsetimo, juče je održana nova skupštine KLS, na kojoj su prisustvovali i predstavnici Crvene zvezde Partizana, Nebojša Čović Mlađan Šilobad. Tema ovog sastanka jeste unapređenje ovog takmičenja koje bi trebalo da postane još profesionalnije i da naši klubovi izbore plasman u Evropu kroz njega.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter