0
Fudbal

FOTO: Twitter/ AC Milan

PIOLI NAKON DEBAKLA OD INTERA: ‘Nemam nameru da se izvinim navijačima, mislite šta želite!’

Objavljeno: 17.09.23 u 10:50

‘Zar neko misli da smo namerno primili pet golova?’

Fudbaleri Milana su sinoć doživeli ubedljiv poraz od gradskog rivala Intera u čuvenom ‘Derbiju Dela Madonina’ rezultatom 5:1. Trener ‘rosonera’, Stefano Pioli je poručio da nema nameru da se izvini navijačima, jer to nije nešto što je namerno urađeno.

-Nemam nameru da se izvinim navijačima. Zar neko misli da smo namerno primili pet golova i namerno izgubili derbi? Žao nam je, ali mora da se izvini onaj koji nešto namerno uradi. Što se ostalih derbija tiče, mislite šta želite. Istina je da smo izgubili pet zaredom. Pokušaćemo da budemo bolji u derbijima koji dolaze – istakao je.

Naveo je da je Inter jak i da ih ovaj poraz nije izennadio.

-Inter je jak, nije nas iznenadio. Rezultat je otišao previše u njihovu stranu. Mi smo im pomogli kada smo u jednom trenutku odustali da se borimo. Do 3:1 smo igrali dobro, a onda smo se raspali. Uvek mora da se igra do kraja. Ovaj rezultat može da nam pomogne – jasan je Pioli.

Milan trenutno zauzima 3. mesto na tabeli sa devet bodova, a sledeće kolo će dočekati Veronu kod kuće, dok je Inter prvi sa maksimalnim učinkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter