0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

NAVIJAČI ĆE BITI RAZOČARANI: Novak Đoković nakon duela sa Španijom saopštio loše vesti!

Objavljeno: 17.09.23 u 17:50

Ovako nešto se naslućivalo

Novak Đoković, jedan od najvećih teniskih šampiona svih vremena, potvrdio je da će propustiti azijsku turneju i prestati sa takmičenjima u Kini ove sezone. Ovu odluku je lično potvrdio putem svog Instagram profila.

Odluka o izostanku iz kineskih turnira dolazi nakon što je Đoković odigrao ključnu ulogu u obezbeđivanju Srbiji prolaza u završni turnir Dejvis kupa, koji će se održati u Malagi. Đoković je istakao svoju duboku zahvalnost prema kineskim navijačima i podršci koju je dobio tokom godina.

Tokom godina, neka od najbolje podrške koju dobijam bilo gde u svetu je Kina. Šangaj je uvek bio jedan od mojih omiljenih turnira u sezoni. Nedostajaće mi moj ‘NoleFam’ u Kini. Nadam se da ću se u budućnosti vratiti u Kinu i ponovo igrati pred svima vama – napisao je Đoković.

Ova odluka znači da Đoković neće učestvovati na prestižnim turnirima u Pekingu i Šangaju, gde je postizao izuzetne uspehe prethodnih godina. Đoković je osvojio četiri puta turnir u Šangaju i čak šest puta turnir u Pekingu, što ga je činilo jednim od najdominantnijih igrača na azijskim turnirima. Međutim, ove sezone će se fokusirati na druge obaveze i izazove u svetu tenisa.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter